Stemgebruik, training

Gezond stemgebruik voor de groep

 

Merk jij dat praten soms vermoeiend is? Of dat je in de loop van de week steeds minder makkelijk kan praten? Wil jij weten hoe je goed kan spreken in een lawaaierige klas? Dan is deze cursus iets voor jou!

WAT

In de training leer je via een combinatie van theorie en praktijk hoe je stemklachten kunt herkennen en kunt voorkomen. Je krijgt handvatten voor een beter stemgebruik tijdens je dagelijkse werkzaamheden. De cursus bestaat uit twee delen van elk 3 uur. Tussen de twee cursusdatums in kan je tijdens je werk oefenen met de geleerde vaardigheden. Na de training heb je de basisvaardigheden voor het spreken geleerd en kun je met je eigen stemgebruik voor de klas aan de slag.

DOELEN

Na de training weet je:

PRAKTISCH

Deze training kan als schoolteam ingekocht worden, bijvoor- beeld voor een teamvergadering of een studiedag. De training kan indien gewenst op maat gemaakt worden. Zowel in tijd als inhoud.
Ook een aantal leerkrachten met interesse kunnen aangemeld worden. Dan wordt er gekeken of het mogelijk is om twee scholen bij elkaar te voegen.
Voor meer informatie, overleg of een offerte: Stuur een email naar info.kans@gewoonspeciaal.com of bel 030 – 692 52 55.

Tevens is het mogelijk om individueel voor deze training in te schrijven. Ben je geïnteresseerd, dan kan je je via deze link inschrijven:

Individueel inschrijven

De 2 bijeenkomsten van deze training vinden plaats op:

De training gaat door bij minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers.

LOCATIE

SBO De Stuifheuvel, Zeist

KOSTEN

Schoolteam: afhankelijk van aantal deelnemers.
Individueel: € 330,-

VOOR WIE

Voor iedereen die tips wil over een goed stemgebruik. Zowel met als zonder stemklachten.

TRAINER

Liza Vingerling zal de training verzorgen. Zij is logopedist en daarmee gespecialiseerd in een gezond stemgebruik. Ze geeft de cursus Stemgebruik al geruime tijd met veel succes.