Praktische informatie

Inschrijven

Voor informatie over begeleiding op maat kun je voor de mogelijkheden en planning contact opnemen met KANS.
Stuur een email naar info.kans@gewoonspeciaal.com of bel 030 – 692 52 55.

Individueel inschrijven voor cursussen van de KANS Academie kan uitsluitend via de inschrijflink:

Individueel inschrijven

Als een cursus vol is, verdwijnen bij het invulgedeelte van de cursussen de invulbolletjes en kunt u zich niet meer voor de desbetreffende cursus inschrijven. Neemt u svp in dit geval contact op met KANS om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht volgt er later in het schooljaar nog een vernieuwd aanbod.

Betalen en annuleren

Deelnemers ontvangen ruim voor aanvang van de professionaliseringsactiviteit een factuur op het opgegeven mailadres. Na betaling is de inschrijving een feit. Al onze prijzen zijn vrij van BTW.

Indien je verhinderd ben, kun je tot 7 dagen voor aanvang van de training kosteloos annuleren en krijg je je geld terug. Annuleer je later, dan is het niet mogelijk geld terug te krijgen, maar kan je wel een collega in jouw plaats laten deelnemen.

Certificaat

Alle deelnemers krijgen na afloop van onze professionaliseringsactiviteiten een certificaat van deelname, waarop de activiteiten en het aantal studie-uren is vermeld.

Locaties

De meeste professionaliseringsactiviteiten vinden plaats in:

Een klein aantal cursussen vindt plaats op andere locaties. In dit geval wordt het bij de desbetreffende cursusomschrijving aangegeven:

Bij maatwerkopdrachten worden de trainingen op een door de opdrachtgever gewenste locatie (in company) verzorgd.