Oplossingsgerichte gesprekken met kinderen

Werken met de methodes Teken je Gesprek en Kids’ Skills

 

LET OP: Inschrijving voor deze cursus is gesloten. Heeft u toch interesse in deze cursus neem dan svp contact op met ons; wellicht wordt deze cursus later in het schooljaar opnieuw aangeboden.

 

In deze workshop wordt de deelnemers vaardigheden aangereikt om met oplossingsgerichte gesprekken kinderen in hun kracht te zetten en eigen kennis en vaardigheden te gebruiken om verder te komen.

WAT

Na een korte theoretische uitleg ligt de nadruk op de praktische inzet van kindgesprekken binnen de school. Dit gebeurt aan de hand van twee methodes Kids Skills en Teken je Gesprek.

DOELEN

Na de workshop hebben de deelnemers extra vaardigheden om gesprekken te voeren die kinderen in hun kracht zetten.

PRAKTISCH

Deze workshop kan je als schoolteam inkopen, bijvoorbeeld voor een teamvergadering of een studieochtend/dag. Stuur een email naar info.kans@gewoonspeciaal.com of bel 030 – 692 52 55 voor de verdere planning.

Tevens is het mogelijk om individueel voor deze training in te schrijven. Ben je als leerkracht, onderwijsassistent, IB’er of OOP’er geïnteresseerd, dan kan je je via deze link inschrijven:

Individueel inschrijven

Deze workshop vindt plaats op:

De workshop gaat door met minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

LOCATIE

SBO De Stuifheuvel, Zeist

KOSTEN

Schoolteam: € 600,-
Individueel: € 165 ,-

VOOR WIE

Leerkrachten, onderwijsassistenten, IB’ers en OOP’ers

TRAINER

Brenda Daatselaar is Intern Begeleider in het speciaal basisonderwijs en vanuit KANS in onderwijs schoolondersteuner van samenwerkingsverband ZOUT .
Mascha Schreuders is Orthopedagoog in het speciaal basis- onderwijs.