Goed klassenmanagement voor beginnende leerkrachten

Naar een goed werkklimaat

 

Als beginnende leerkracht komt er veel op je af: werken binnen een schoolteam, de methodes eigen maken, omgaan met verschillen tussen leerlingen (didactisch en pedagogisch) en nog veel meer. Werken in een fijne omgeving voor jezelf en met de leerlingen zorgt voor een goede basis. Goed klassenmanagement helpt hierbij! Het doel van klassenmanagement is een omgeving creëren waarin leerlingen actief en betrokken leren, zich optimaal kunnen ontwikkelen en goede prestaties behalen.

WAT

In deze training leer je hoe je als leerkracht zorgt voor een goede en effectieve instructie, een goede inrichting van het klaslokaal en het vormgeven van duidelijke regels en routines. De volgende onderwerpen komen aan bod:

DOELEN

Na de training:

PRAKTISCH

Deze trainingsmiddag kan je als schoolteam inkopen, bijvoorbeeld voor een teamvergadering of een studiedag. Overleg over onderwerpen is mogelijk.
Stuur een email naar info.kans@gewoonspeciaal.com of bel 030 – 692 52 55 voor de verdere planning.

Tevens is het mogelijk om individueel voor deze training in te schrijven. Ben je als beginnende leerkracht geïnteresseerd, dan kan je je via deze link inschrijven:

Individueel inschrijven

Deze training vindt plaats op:

De training gaat door met minimaal 4 en maximaal 20 deelnemers.

LOCATIE

KANS trainingslocatie, Bilthoven

KOSTEN

Schoolteam: € 400 ,-
Individueel: € 110,-

WIE

Startende leerkrachten

TRAINER

Maud Versteeg is ruim 25 jaar leerkracht geweest in het regulier en speciaal (basis)onderwijs. Daarna is zij 8 jaar IB’ er geweest in het speciaal onderwijs. Momenteel is ze werkzaam bij KANS als begeleider, trainer en coach.